Fira Modernista de Barcelona

Fira Modernista de Barcelona

Coreixample

Coreixample

Consell de Cent, 352 baixos int.
08009 Barcelona
Tel. (+34) 934 871 243coreixample@coreixample.comVisitar website

L'associació de comerciants i professionals Coreixample, va néixer el 1994, amb la finalitat de dinamitzar socialment i econòmicament el territori comprès entre Còrsega, Passeig de Gràcia ,Passeig de Sant Joan i Trafalgar, donant serveis als comerços de la dreta de l'eixample de manera que l'associat se senti acompanyat, atès i informat, i aconseguint que la Dreta de l'Eixample sigui un millor lloc per a comprar, treballar i viure.

Els objectius de Coreixample són:

Promocionar el territori: a través d'un programa de dinamització anual amb tota una sèrie de campanyes d'animació comercial: Fira Modernista, festa major, passarel·la de comerços, setmana de la salut, Nadal...

Donar servei al soci: descomptes en serveis pels comerciants, formacions, campanyes de promoció comercial, publicitat online i offline, i serveis de digitalització.

Defensar els valors del comerç de proximitat: potenciant un comerç de qualitat, especialitat i innovació, donat serveis afegits als clients i posar en relleu la importància que té el comerç en la nostra ciutat

Promocionar la marca Coreixample: representant la nostra entitat davant l'administració, en totes les reunions institucionals amb referència directa o indirectament amb el comerç.

Carregant...
x
X