Fira Modernista de Barcelona

Fira Modernista de Barcelona

Cuidem la teva salut de manera integral . Sessions personalitzades i tallers.

· On? Parada Integral Carrer Girona
· Quan? Del 27 al 29 de maig de 2022
· Dies? Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 10:00h a 14:00h

Com a Integral, Cooperativa de Salut hem preparat les següents activitats a la nostra carpa per apropar-te els nostres serveis de salut integrativa:

- Taller de Salut visual. 5 proves per experimentar si el vostre sistema visual està en condicions òptimes per afrontar el dia a dia en la feina i les activitats quotidianes . Montse Augé, optometrista i terapeuta visual.

-Massatge neurosedant de peus. Sessions personalitzades de 15 minuts . Aurea Gómez, Mar Jabaloyes, Adela Jimenez terapeutes manuals

-Asessorament casa sana i harmònica: Feng Shui, Electrocontaminació i Salut ambiental: Sessiones personalitzades de 15 minutss. Glòria Vilalta, ingeniera i profesional del Hábitat.

-Punts d?'acupuntura per a la teva salut: Sessions personalitzades de 15 minuts. Nerea Huarte, fisioterapeuta acupuntora i Cristina Domingo, metgessa acupuntora.

-Escaner de bioresonància (ESBIA) per equilibrar la teva salut. Sessions informatives amb Eulàlia Torrelles, metgessa homeòpata

-Acompanyament familiar sistèmic individual representació amb "clics". Sessions personalitzades de 30 minuts. Rosa Chacón, terapeuta familiar sistèmica.

Pots reservar les sessions directament ala nostra carpa els dies de la Fira o els dies abans al nostre telèfon: 934 677 420. També pots enviar un correu a  info@integralcentremedic.com o visitar-nos al nostre centre al carrer Diputació, 321 1-1 ( cantonada amb Bruc). Barcelona

T'esperem amb molta il·lusió.

Organitza:

Mapa de Localització

Barcelona (41.387397, 2.168568)

Carregant...
x
X