Fira Modernista de Barcelona

Fira Modernista de Barcelona

Exposició dels treballs dels concursos de redacció i fotografia de "A L' ESCOLA S'ENSENYA A VALORAR ELS JARDINS URBANS"

· On? Passeig Sant Joan / Rosselló
· Quan? Del 28 al 29 de maig de 2022
· Dies? Dissabte, Diumenge
· Hora? De 10:00h a 14:00h

Instal.lació al Passeig Sant Joan- bulevard Rosselló-Provença- d'una exposició dels treballs realitzats pels concursos de redacció i de fotografia, durant el curs, pels alumnes de les escoles participants de la Dreta de l'EIxample i de Gràcia.

Completarà l'exhibició una sèrie de fotografies, fitxes i dibuixos a mode "d' herbari" per ajudar als espectadors a reconèixer i posar nom a  les espècies vegetals que hi són més presents a aquest passeig, pràcticament únic a Barcelona.

Aquest projecte escolar va nèixer el 2002, quan l 'Associació de veïns i amics del Passeig Sant Joan,va veure la necessitat d'educar als nens i nenes en la valoració, respecte i cura d'un espai verd, que tenen el privilegi de gaudir. Només és podia fer amb coneixement i formació. La primera part del projecte comença a les aules amb unes sessions teòrico-pràctiques donades per una monitora especializatda. Aquesta primera part acaba amb una sessió de plantació en un parterre de flors del passeig pels alumnes, assessorats pels jardiners municipals. A  la segona part, els alumnes aporten una redacció i una fotografia protagonista de la qual és el Passeig de Sant Joan.

Organitza:
Associació d'Amics i Veïns del Passeig Sant Joan
Carregant...
x
X