Fira Modernista de Barcelona

Fira Modernista de Barcelona

Promocions

La Cripta Gaudí, a la Colònia Güell

La Cripta Gaudí, a la Colònia Güell

La Cripta Gaudí, dins de la Colònia Güell, és el tresor més amagat de l'arquitecte. Una creació per a la qual el seu mecenes, Eusebi Güell, li va donar llibertat de pressupost, i que es va convertir en el laboratori de proves per a la construcció de la Sagrada Família.

Es tracta de l'obra més pura de l'artista, on explora totes les seves habilitats i perfecciona les seves tècniques.Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2005 i el 2013 es va convertir en el primer monument amb aquest reconeixement a obtenir la Certificació Biosphere per la gestió sostenible dels seus serveis.

Situada dins de la Colònia Güell, una colònia industrial atípica per al seu moment on Gaudí i el seu amic el Comte Güell van posar en pràctica els principals avanços tècnics de l'època i també les més noves reformes socials.

L'àudio guia disponible en 10 idiomes, l’acompanyarà en una visita única a través de l'arquitectura, la societat i la cultura del segle XIX.

Accessible en transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) des de Plaza Espanya, Barcelona. Línies S33, S8 i S4 fins a l'estació “Colònia Güell (17 minuts).

Promoció:

Aplicant el codi MODERNISTA22 al web oficial www.gaudicoloniaguell.com s’obtindrà un 20% de descompte per la visita amb audio guia fins el 31/08/2022.

*aplicable a tarifa adult

* descompte exclusiu online, no s’acceptaran cupons a taquilles.

Període de validesa: Del 23/05/2022 al 01/09/2022

Vàlid a:

Carregant...
x
X